Artègo

RAINDANCE

 

 

RAIN DANCE symboliseert NATURE’S TIME: Het concept dat betekenis geeft aan energie, vitaliteit, groei en schoonheid.

 

RAIN DANCE betekent CARE FOR BEAUTY, zorg en schoonheid, die de natuur creëert. Geïnspireerd door de natuur, die zich constant vernieuwt. Dankzij haar eeuwenoude en grenzeloze principes. De rijkdom die komt met vitale elementen, grenzeloze bronnen van herleving, transformatie, evolutie en schoonheid worden gevormd door de natuur. Een regenboog van geuren, kleuren en tinten in vorm en details.

 

RAIN DANCE is het resultaat van onderzoek naar phyto-wetenschap. Met RAIN DANCE zijn echte productbehandelingen ontwikkeld met natuurlijke en gecertificeerde organische ingrediënten, die de beste balans tussen wetenschap en schoonheid weergeven. Ze zorgen voor een gezonde en krachtige haargroei; zachte geuren en cosmetische texturen creëren efficiënte recepten en uitzonderlijke cosmetische prestaties.

 

RAIN DANCE helpt bij het creëren van een atmosfeer, die de zintuigen prikkelt. Een onvergetelijke schoonheidservaring, van binnen en van buiten.

RAIN DANCE biedt een stimulerende en aantrekkelijke omgeving, waar schoonheid, texturen en geuren je tegemoet komen.

Lola

 LOLA is een toon op toon kleurmasker. Het is simpel, snel en heeft een aangename geur, die tevens verzorgend is en een boost geeft aan het haar. Met LOLA laat je het haar stralen en glanzen. Gegarandeerd een ‘WOW EFFECT’. Dit haarmasker met kleur van Artègo is een opfrissend kleurmasker dat een rijke glans geeft in slechts 3-10 minuten. Dit kleurmasker laat het haar zijdezacht aanvoelen en na de 1e behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Door de conditionerende werking zorgt het haarmasker met kleur voor een prachtige weerspiegeling van glans. LOLA is ideaal om de haarkleur te onderhouden en te gebruiken voor unieke kleurnuances. De kleur Coral geeft glans en intensifeert koper en rode tonen. Ideaal als je een andere kleur wilt proberen, want na 1-3 wasbeurten is het er weer uit!


  • Geeft een tijdelijke kleur
  • Zorgt voor glans
  • Hydrateert het haar


TOUCH


Touch is de stylingslijn ontwikkeld om creativiteit, innovatie en schoonheid te combineren.


Touch bestaat uit producten die niet alleen versteviging aan het haar geven, maar ze geven ook extra verzorging en hydratatie aan het haar. Omdat alle producten parabenen vrij zijn, streeft artego naar economisch verantwoorde producten en een groenere productie-omgeving.

GOOD SOCIETY


Beautiful outside booming inside


Alles wat je nodig hebt om je haar schoonheid te laten uitstralen. Een nieuwe filosofie voor een precieuze productenlijn.


Good society is het allemaal: zachte conditioners en reinigende cremes

Luxe hydraterende en veerkrachtgevende shampoos, rijke sprays die volume en textuur geven aan het haar.


Dit alles om de schoonheid van het haar te waarborgen.